-->

El Kitabı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün El Kitabı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. El Kitabı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

El Kitabı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
  “...Epictetus’un El Kitabı veya “Kılavuz” adlı küçük kitabı, modern tutumların ve modern felsefenin yükselişinde orantısız olarak büyük bir rol oynamıştır. Yerel dillere çevrilir çevrilmez, bağımsız entelektüeller, Hıristiyan karşıtı düşünürler ve öznel bir kadronun filozofları arasında en çok satan kitap haline geldi. Montaigne, kitapları arasında El Kitabı’nın bir kopyasına sahipti. Pascal, Stoacı filozofun megaloman gururunu şiddetle reddetti. Büyük Frederick, kitabı tüm seferlerde yanında taşıdı. Bu, Shaftesbury Kontu Anthony’nin ancak ölümüyle sonuçlanan ciddi hastalığında bir ilham ve cesaret kaynağıydı; günlüklerinin birçok sayfası El Kitabı’ndan kopyalanmış pasajlar içerir. Toplumsal bağımlılık ve kişisel bağımsızlığı uzlaştırdığı için Stoacı ahlak felsefesine değer veren Francis Hutcheson, Adam Smith ve Adam Ferguson gibi İskoç filozoflar tarafından incelenmiş ve yaygın olarak alıntılanmıştır...”

***** El Kitabı kitabını için satın alma linkleri:
El Kitabı kitabını satın al

***** El Kitabı indirme linkleri:
El Kitabı kitabını PDF İndir
El Kitabı kitabını ePub İndir
El Kitabı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün El Kitabı kitabını ele aldık. El Kitabı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda El Kitabı kitabının yazarı, El Kitabı kitabının fiyatı ve El Kitabı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız El Kitabı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece El Kitabı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz El Kitabı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. El Kitabı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU