-->

İçimiz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İçimiz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İçimiz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İçimiz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“İçimize ortak olmak istiyorlar! Bunun için kocaman erdemli bir yürek gerek. Yüreğin cinsiyeti olmaz samimi-Nİ-yet’i olur! Vefa ve fedakârlık gerek. Buzlara düşen cemreler, başımıza düşmeye başladığında “Anlamak” makamına varıyoruz. Her şeyin sonunda hep bir geç kalmışlıkla! Yaşanmışlıklarımız odamızı öyle tıka basa doldurmuş ki; bir misafirin oturacağı yer dahi kalmamış! Çekmecelerimizden bile yaşanmışlık dökülüyorken kime, nasıl buyur edilir… Burası dünya ve burası da içimiz. Usulca uzatın elinizi, el sürün içinize. Ben sizin içiniz en iç yanınız, kimselere söyleyemediğiniz birkaç şeyden ibaretim. Ben yüzünüze tuttuğunuz aynayım, iç yanınızım. İçim/iz bir hatıra mezarlığı veyahut gök kuşağı... İyi kötü binlerce anıyla dolu, koparıp attığımız yaralar ve hiç dokunamadıklarımız. Unuttuklarımız ve bir an bile aklımızdan çıkaramadıklarımız, hangisi olursa olsun hepsinin sonunda bir iz... Ve içimizde baş tacımız izlerimiz, nişanımız, dağımız, unutmadığımız, aklımızda çakılı çiviler, süzülüp giden bulutlar. Dokunduğumuz her yer narçiçeği gibi dokunduğumuz her şey iz. Kan izi, gül izi, nar izi ve insan içi bin bir çeşit bir sergi...”

***** İçimiz kitabını için satın alma linkleri:
İçimiz kitabını satın al

***** İçimiz indirme linkleri:
İçimiz kitabını PDF İndir
İçimiz kitabını ePub İndir
İçimiz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İçimiz kitabını ele aldık. İçimiz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İçimiz kitabının yazarı, İçimiz kitabının fiyatı ve İçimiz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İçimiz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İçimiz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İçimiz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İçimiz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU