-->

Felsefe Çıldırdı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Felsefe Çıldırdı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Felsefe Çıldırdı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Felsefe Çıldırdı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Toplumsal cinsiyet, biyolojik cinsiyetle ilgisizse, neden onu her sabah değiştirmeyelim? Bedenlerimiz bilincimizin hizmetindeyse, neden onu sonsuza dek değiştirmeyelim? Hayvanlarla insanlar arasında eğer bir fark yoksa neden bilimsel deneyler hayvanlar yerine komadaki hastalar üzerinde yapılmasın? Neden köpeğinle seks yapmıyorsun? Yaşanmaya değen ve değmeyen hayatlar ayrımı varsa, neden "özürlü" çocukları tasfiye etmeyesiniz? Ölümün kıyısındaki bedenlerin organlarını, yaşamak için daha umut vaat eden insanların yararına olacak şekilde “kamulaştırmaya” ne dersiniz?   “Jean-François Braunstein, Batı dünyasında kutsanan düşünürleri inceledi, onların kişisel yolculuklarına eğildi, çelişkilerine dikkat çekti. Braunstein’a göre, hayvanlarla insanlar, canlılarla ölüler ve cinsiyetler arasındaki "sınırları silmek”  istemek bir yanılgıdır. Aksine bizi oluşturan bu sınırlarla yüzleşmek gerekir. Evet, bazen felsefe, insanı unuttuğunda çıldırır!

***** Felsefe Çıldırdı kitabını için satın alma linkleri:
Felsefe Çıldırdı kitabını satın al

***** Felsefe Çıldırdı indirme linkleri:
Felsefe Çıldırdı kitabını PDF İndir
Felsefe Çıldırdı kitabını ePub İndir
Felsefe Çıldırdı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Felsefe Çıldırdı kitabını ele aldık. Felsefe Çıldırdı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Felsefe Çıldırdı kitabının yazarı, Felsefe Çıldırdı kitabının fiyatı ve Felsefe Çıldırdı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Felsefe Çıldırdı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Felsefe Çıldırdı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Felsefe Çıldırdı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Felsefe Çıldırdı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU