-->

Generalin Aşkı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Generalin Aşkı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Generalin Aşkı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Generalin Aşkı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Herkesin hayatı tesadüflerle doludur ama bazı tesadüfler hayatınızı değiştirir. Bu romanda dönüm noktalarıyla hissi kablel vuku diyebileceğiniz anlarına tanıklık ederken, bir yandan papatyalar kadar saf, gerçek aşkın sıcaklığını hissedeceksiniz. Rüyasının peşinden gidebilecek kadar hislerine güvenen bir aşığın bu aşkı odağında hayat hikayesini bulacağınız bu romanda askerlerin onlara gore sırtadan, başkalarına gore alışmadık, ail eve dostluk hayatına da yakından bakma fırsatı bulacaksınız. ''Yerde bulunmuş buruşuk, kağıt bir beş lira bir hayatı ne kadar değiştirebilir?''

***** Generalin Aşkı kitabını için satın alma linkleri:
Generalin Aşkı kitabını satın al

***** Generalin Aşkı indirme linkleri:
Generalin Aşkı kitabını PDF İndir
Generalin Aşkı kitabını ePub İndir
Generalin Aşkı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Generalin Aşkı kitabını ele aldık. Generalin Aşkı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Generalin Aşkı kitabının yazarı, Generalin Aşkı kitabının fiyatı ve Generalin Aşkı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Generalin Aşkı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Generalin Aşkı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Generalin Aşkı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Generalin Aşkı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU