-->

Hatıralar Sergisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hatıralar Sergisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hatıralar Sergisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hatıralar Sergisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Önem vermediğimiz olaylar, bizim için sıradanlaşan eşyalar, farkına varamadığımız hisler… Bütün bu arada kalmış, kuytu köşeye saklanmış meseleler aslında olduğundan fazla etkiler insanı. Yeryüzünde her insanın sahip olduğu iki şey vardır: İsmi ve hatırası. Bazen radyoda çalan bir türkü alıp götürür gözlerin bakıp da göremediği diyarlara, bazen de bir dükkân camına asılı yazıdır insanı mekândan ve zamandan silen. Yağmur yağarken gelir konar pencere pervazına mâzinin eşsiz tadı. İnsan alır karşısına birbirinden farklı vakitlerde ve yerlerde tanıdığı insanları, yaşadığı olayları birbirinden bağımsızmış gibi görünse de bir bağlantı kurar aralarında. Sergi gezmek gibidir o an. Her biri farklı renkte, farklı dokuda ama her biri diğerinin parçası mahiyetinde. Günümüz insanının arayışları, umutları, her şeyin çok ön planda olduğu çağımızda arka planda kalmış insanları, hayatları ve eşyalarıyla gönüllere dokunan bir eser.

***** Hatıralar Sergisi kitabını için satın alma linkleri:
Hatıralar Sergisi kitabını satın al

***** Hatıralar Sergisi indirme linkleri:
Hatıralar Sergisi kitabını PDF İndir
Hatıralar Sergisi kitabını ePub İndir
Hatıralar Sergisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hatıralar Sergisi kitabını ele aldık. Hatıralar Sergisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hatıralar Sergisi kitabının yazarı, Hatıralar Sergisi kitabının fiyatı ve Hatıralar Sergisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hatıralar Sergisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hatıralar Sergisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hatıralar Sergisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hatıralar Sergisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU