-->

Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çağımız, hız çağı. Öyle bir hız çağı ki her saat değil, her saniye birçok yeni kavramı, aracı, yapıyı, gelişmeyi hayatımıza sokmakta veya hayatımızdan alıp götürmekte.Yaşam, her an ve çok hızlı bir şekilde değişiyor, yenileniyor. Bize de bu değişime ve yenilenmeye ayak uydurmak kalıyor.Kuşkusuz bu değişimin en önemli merkezi; insan, yazı ve yazıyla aktarılan iletilerdir. Bu süreçte insanı ve yaşamı anlayabilmek ve anlamlandırabilmek için okumak; çağa ayak uydurabilmek için ise çok ve hızlı okumak gerek.İşte bu çalışma, sizlere hızlı okuma ve aynı doğrultuda hızlı kavrama ve anlama yetisi kazandırmak amacıyla hazırlanmıştır.Çalışmam içinde, şu ana kadar hiçbir yerde uygulanmamış, ilk defa karşılaşacağınız, birçok değişik tekniğe dayanan, özgün uygulamalarla karşılaşacaksınız.Umarım bu çalışma hızlı okuma, hızlı kavrama uğraşınızda sizlere kılavuz olur.Kamil Baki

***** Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını için satın alma linkleri:
Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını satın al

***** Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları indirme linkleri:
Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını PDF İndir
Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını ePub İndir
Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını ele aldık. Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabının yazarı, Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabının fiyatı ve Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hızlı Okuma Teknikleri ve Uygulamaları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU