-->

İç İsim & Zamanın Ötesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İç İsim & Zamanın Ötesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İç İsim & Zamanın Ötesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Eşyalara hükmeden Nil, düşünceleri okuyan Nesli, hisleri kuvvetli Nisan, fiziksel gücü yüksek Nehir…Bu dört yetenekli kızın dostlukları, artık hayal dahi edemeyecekleri bir dünyada devam edecek. Nil ve arkadaşları bu dünyadaki yerlerini ve kendilerini buldukları bu yolculukta, arkadaşlık ilişkilerini zaman zaman sorgulayacak, bazen de gerçek aşka direnecekler. Kızlar beklemedikleri bir anda, sevdiklerini korumak adına, yeteneklerini ve derslerde öğrendiklerini uygulamak zorunda kalacak ve önlerindeki zorlu yoldan artık geri dönüşlerinin olmadığını, birer ajan olmak için dünyaya geldiklerini anlayacaklar.İleri teknoloji ile harmanlanmış birbirinden farklı yeteneklere sahip ajanların var olduğu, iyinin kötü ile savaşında yerinizi bulma vakti geldi.İÇ İSİM SERİSİ 1 – ZAMANIN ÖTESİ 2 – RUHUN ÖTESİ 3 – AŞKIN ÖTESİ 4 – GELECEĞİN ÖTESİ

***** İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını için satın alma linkleri:
İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını satın al

***** İç İsim & Zamanın Ötesi indirme linkleri:
İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını PDF İndir
İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını ePub İndir
İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını ele aldık. İç İsim & Zamanın Ötesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İç İsim & Zamanın Ötesi kitabının yazarı, İç İsim & Zamanın Ötesi kitabının fiyatı ve İç İsim & Zamanın Ötesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İç İsim & Zamanın Ötesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İç İsim & Zamanın Ötesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İç İsim & Zamanın Ötesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İç İsim & Zamanın Ötesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU