-->

İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Evrenimiz bundan yaklaşık 14 milyar yıl önce oluşmaya başladı. Ancak yıldızları, gezegenleri ve yaşam formlarını meydana getiren elementlerden fizikteki temel kuvvetlere her şeyin nedeni, ilk üç dakikada olanlara dayandırılabilir. 23 Temmuz 2021 tarihinde aramızdan ayrılan Nobel ödüllü fizikçi Steven Weinberg, 1976’da yazdığı bu kitapta, o üç dakika içinde neler olduğunu bütün detaylarıyla ortaya koyuyor. Anlaşılması güç bilimsel konuları meslekten olmayanların da kavrayabileceği bir dille açıkladığı bu sayfalarda, Weinberg’in teorik fizik alanında bir deha olduğu kadar, aynı zamanda iyi bir eğitici ve anlatıcı olduğunu görme fırsatı buluyoruz. Kitabın yazıldığı yıllarda Büyük Patlama Kuramı ana hatlarıyla ortaya çıkmıştı. Bu öykünün özellikle ilk birkaç dakikası temel parçacıklar fiziğine dayanır; onun da “Standart Model”i Weinberg’in kuramsal katkılarıyla tamamlanmıştır. Kitapta evrenin tüm evrimine değinilirken, henüz yanıtı bulunamamış sorular da etraflıca ele alınmaktadır. Kitabın biri astrofizik-kozmoloji, diğeri ise kuramsal yüksek enerji-parçacık fiziği konularında yetkin iki çevirmeni, Weinberg’in 1993 tarihli ikinci baskıda yaptığı güncellemelerin sonrasında elde edilen kimi deneysel sonuçları kısa dipnotlarla kitaba eklemişlerdir.

***** İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını için satın alma linkleri:
İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını satın al

***** İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış indirme linkleri:
İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını PDF İndir
İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını ePub İndir
İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını ele aldık. İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabının yazarı, İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabının fiyatı ve İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İlk Üç Dakika & Evrenin Kökenine Çağdaş Bir Bakış kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU