-->

Bütün Şiirleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bütün Şiirleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bütün Şiirleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bütün Şiirleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yeni ülkeler bulamayacaksın, bulamayacaksın yeni denizler. Hep peşinde, izleyecek durmadan seni kent. Dolaşacaksın aynı sokaklarda. Ve aynı mahallede yaşlanacaksın ve burada, bu aynı evde ağaracak aklaşacak saçların. Hep aynı kente varacaksın. Bir başka kent bekleme sakın, ne bir gemi var, ne de bir yol sana. Nasıl heder ettiysen hayatını bu köşecikte, yıktın onu, işte yok ettin onu tüm yeryüzünde.     Kavafis, şiirlerini kitaplaştırmaktan kaçınmıştır. Yayımladıkları ve yayımlamadıklarıyla, bitmeyecek ya da bitirilemeyecek bir “yapıt” bırakmak istemiş gibidir. Yayımladığı şiirlerden 154’ünü kabul etmiştir. Ancak ölümünden sonra okurla buluşan 75 şiiri daha bulunmaktadır. Elinizdeki kitap tümünü içeriyor. Bu özelliğiyle, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da ilk tam Kavafis çevirisi sayılabilir.

***** Bütün Şiirleri kitabını için satın alma linkleri:
Bütün Şiirleri kitabını satın al

***** Bütün Şiirleri indirme linkleri:
Bütün Şiirleri kitabını PDF İndir
Bütün Şiirleri kitabını ePub İndir
Bütün Şiirleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bütün Şiirleri kitabını ele aldık. Bütün Şiirleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bütün Şiirleri kitabının yazarı, Bütün Şiirleri kitabının fiyatı ve Bütün Şiirleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bütün Şiirleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bütün Şiirleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bütün Şiirleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bütün Şiirleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU