-->

İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elinizde bulunan kitap, İran'da İslam fetihlerinden İslam Cumhuriyeti’ne kadar olan dönemde tarihyazımını ve kaynaklarını inceleyen bir çalışmadır. Türkiye, İran ve Avrupa'dan tarihçilerin katkılarıyla meydana gelen bu eser, ele alınan görece uzun ve hanedan esasına göre alt dönemlere ayırılan asırlara ilişkin ağırlıklı olarak eleştirel bir bibliyografya ve belirli ölçüde tarihyazımı tartışmalarını içeriyor. Bu amaçla kitapta, Tevaifu'l-Mülûk, Sâmânîler, Gazneliler, Selçuklular, Harezmşahlar, İlhanlIlar, Timurlular, Akkoyunlular, Karakoyunlular, Safevîler, Afşarlar, Zendler, Kaçarlar ve Pehlevîler dönemlerinden her birinin kaynakları, o dönemde ihtisaslaşmış ve çeşitli eserler vermiş tarihçiler tarafından incelenmiştir. Alana yeni giren öğrenciler, özellikle lisansüstü olanlar kadar alanın uzmanları için de faydalı olacak bu eser, konunun ilgililerine her bir dönemin tarih kaynaklarına dair bilgi ve analiz sunmakta ve dönemler arasında tarih kaynaklarının ve tarih yazım dinamiklerinin, perspektiflerinin ve elbette kaynak türlerinin nasıl değiştiğini yahut devamlılık arz ettiğini görme imkânı sunmaktadır.

***** İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını için satın alma linkleri:
İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını satın al

***** İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı indirme linkleri:
İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını PDF İndir
İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını ePub İndir
İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını ele aldık. İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabının yazarı, İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabının fiyatı ve İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İran’da Tarih Kaynakları ve Tarihyazımı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU