-->

Mevsimlere Say Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mevsimlere Say kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mevsimlere Say kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mevsimlere Say kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Neden şiir? Şiir; hasrettir, özlemdir, vuslattır. Şiir, var olmanın adıdır. Varlığını yaşatmaya çalışırken sessizce yok olmaktır. Belki de kavuşamamanın adıdır. Kavuşan kim, kavuşulan kim demenin, adı konmamış duyguların tarifidir şiir. Belki de hayal âleminde duygular arası geçiştir, kelimelerin birbiriyle raks etmesidir şiir. Tam da burada başladı benim şiir ile tanışıklığım. Kimseye anlatmadan “Acaba ne derler?” demeden, kalem ile en sevdiğini buluşturdum: Ak kâğıdı. Ne söylediysem yazdı beni kırmadan, incitmeden; eksik olmuş, fazla olmuş demeden. Sessiz sedasız âdeta nakış işler gibi… Aslında ben, kalemin ve kâğıdın aşkını sevdim, “âşık olmayı değil de aşkı sevdim” bir daha da bırakmak istemedim. Kolay vazgeçilecek bir durum da değil, bu aşk. Fikrimce herkesin yazacağı birkaç satır hasreti, özlemi, birikmişliği vardır. Yazmak isteyip de yazamayanlara, uzaktan sevenlere, aşkın en yalın hâline gelsin…

***** Mevsimlere Say kitabını için satın alma linkleri:
Mevsimlere Say kitabını satın al

***** Mevsimlere Say indirme linkleri:
Mevsimlere Say kitabını PDF İndir
Mevsimlere Say kitabını ePub İndir
Mevsimlere Say kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mevsimlere Say kitabını ele aldık. Mevsimlere Say kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mevsimlere Say kitabının yazarı, Mevsimlere Say kitabının fiyatı ve Mevsimlere Say yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mevsimlere Say kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mevsimlere Say kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mevsimlere Say kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mevsimlere Say kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU