-->

Mutsuz Kıtalar Oteli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mutsuz Kıtalar Oteli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mutsuz Kıtalar Oteli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Latinceden Türkçeye akan bir defter idi bu: Latinceden dünyaya giden bir yolda Montaigne’ler öldü. Latince, Latincede hangi sözcükle karşılandı? Çok sorular tükendi; aşk ve nefret Latincede öldü. Latince denince parmak uçlarım ağrıdı. Latincede öldü bu defter. Korkusuz oldu Latince; aşk ölünce Latince yaşadık ömrü. Korkusuz oldu Latince; nefret ölünce Latince yaşadık ömrü. Kaç oktav çıktı sesimiz? Sıcaklık kaç fahrenhayt idi Latincede? Kaç yüzyıllık gerilik yaşadık Latincede? Neden idi bu yaşayanların sanrıları? Latinceden miydi? Sanrının tam karşılığı var mıydı Latincede? Piposu düşmüş bir adamla, Sözlüğünü kaybetmiş bir dil idi Latince.

***** Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını için satın alma linkleri:
Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını satın al

***** Mutsuz Kıtalar Oteli indirme linkleri:
Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını PDF İndir
Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını ePub İndir
Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını ele aldık. Mutsuz Kıtalar Oteli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mutsuz Kıtalar Oteli kitabının yazarı, Mutsuz Kıtalar Oteli kitabının fiyatı ve Mutsuz Kıtalar Oteli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mutsuz Kıtalar Oteli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mutsuz Kıtalar Oteli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mutsuz Kıtalar Oteli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mutsuz Kıtalar Oteli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU