-->

Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Batı metafiziğinin tarihinde, Platon’dan Nietzsche’ye dek varlık meselesi farklı suretler altında ve tarzlarda kendini hep tartışmaya sunageldi. Bu tartışma, “post-metafizik” adı verilen bu çağda da, bir şekilde devam edeceğe benziyor. Biz bu risalede bazı aceleci ve toptancı post-metafizik mülahazalar arasında kaynıyor görünen varlığa müteallik bazı esaslı meseleleri “kendi” zaviyemizden yeni baştan veya yeni bir ışık altında tartışmaya açmayı deniyoruz. Ne – Varlık ve Ahlâk, kısmen veya bir ölçüde, Heidegger ile Levinas’ı –bilhassa bu iki düşünürü– yıllar içinde bir arada okuma çabamıza dayanıyor. Bu bakımdan, burada serdedilen düşünceler, başkaları yanı sıra, esasen bu iki düşünürün düşünceleriyle yerine göre hem diyalog hem de polemik içinden gelişiyor. Burada biz mezkûr düşünürleri bir arada okurken, bu arada kendi sesimizi bulma, kendi sözümüzü söyleme çabası içinde bulunuyoruz. Sonu nihilizme varan içinde yaşadığımız işbu ileri teknolojizasyon çağında, varlığı bir de fıtrat suretinde ve dahi fıtratın çağrısına mukabele sadedinde ahlâk noktainazarından tartışmaya açmak kendini bize bir gereklilik, hatta bir zorunluluk olarak hissettirdi. Bu husus, eldeki risalenin sebeb-i telifini oluşturuyor tam da.

***** Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını için satın alma linkleri:
Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını satın al

***** Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm indirme linkleri:
Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını PDF İndir
Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını ePub İndir
Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını ele aldık. Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabının yazarı, Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabının fiyatı ve Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ne – Varlık ve Ahlak & Trans-Ontolojik Bir Düşünüm kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU