-->

O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Nostaljik tınısıyla geçmişle şimdinin bağını kuran, yıkılan köprüleri onarıp çocukluğun saf ve içten alanını gezintiye çıkan öyküler… Çocuksu coşkuların, dikiş tutmayan ne varsa bir bir onarmanın kitabı!   Yaşamımızın sayfalarını çevirirken çocukluğumuza dair olanları koparıp bir kenara koyarız. O sayfalara yeniden bakmak uzun süre aklımıza gelmez. Oysa çocukluğumuz, bizi biz yapan anlar bütünüdür aslında. Biz ne kadar geçmişte kaldığını düşünsek de hiç beklemediğimiz bir anda çıkan rüzgâr tüm sayfaları savurur, önümüze getirir. Unuttuk sandığımız, şefkate ihtiyaç duyduğumuz en zayıf anları; anne-babamızla vakit geçirebilmek için beş dakikanın hesabını yaptığımız günleri; çocukluğa özgü, acımasızlığa varan umursamazlıkla bir oyunu kazanmak için gösterdiğimiz çabaları; öylesine söylesek de hâlâ içimizi kemiren o yalanı, ümidimizi hep diri tutan ufacık gülümsemeyi hatırlatır. O sayfaları tekrar tekrar okudukça anlarız; çocukken kurduğumuz bağların yetişkin yaşamımızdaki yansımalarını, attığımız ilk adımları nasıl şekillendirdiğini ve o adım atma dürtümüzün nereden geldiğini...Şeyma Ünal, yaşama muzip bir kız çocuğunun gözünden baktığı kitabı O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz’in nostaljik tınısıyla geçmişle şimdinin arasındaki perdeyi aralıyor, dikiş tutmayan ne varsa tek tek onarıyor. Haydi, çocukluğun anlık telaşlarını yetişkinliğin temkinli adımları eşliğinde hatırlayalım!

***** O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını için satın alma linkleri:
O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını satın al

***** O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? indirme linkleri:
O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını PDF İndir
O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını ePub İndir
O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını ele aldık. O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabının yazarı, O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabının fiyatı ve O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. O Zaman Gerçeği Nasıl Öğreneceğiz? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU