-->

Sadakat ve İntikam Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sadakat ve İntikam kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sadakat ve İntikam kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sadakat ve İntikam kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Küçük yaşta ailesinin ölümü ile Cenevre’ye gelmek zorunda kalan Selman, yıllar sonra amcasının öldürülmesi ve amcasının ailesinin kaçırılması sonucu çocukluk arkadaşı Veysel’e ihtiyaç duyar ve Cenevre’ye çağırır. İki çocukluk arkadaşının yıllar sonra bir araya gelerek İsviçre’de olağan dışı olaylara karışmasının tek nedeni, çok değerli tarihi bir elmas ve bu elmasın peşinde ise büyük bir mafyanın olmasıdır. Amcasının ölümü ile bir taraftan vicdan azabı duyan Selman, diğer taraftan da amcasının ailesini kurtarıp ülkesine dönmek ister fakat sevgilisi Olivia’nın kaçırılması ve Rus mafyasının da devreye girmesi, olayları içinden çıkılmaz hale getirir. İki arkadaş ülkelerine dönmekten vazgeçer ve kendilerini hiç istemedikleri bir savaşın içerisinde bulurlar. Ölen insanları gördükçe Selman’ın vicdan azabı günden güne artar. Selman’ın tek amacı, sevgilisi Olivia’yı ve amcasının ailesini sağ salim kurtararak bir an önce ülkesine geri dönmektir.

***** Sadakat ve İntikam kitabını için satın alma linkleri:
Sadakat ve İntikam kitabını satın al

***** Sadakat ve İntikam indirme linkleri:
Sadakat ve İntikam kitabını PDF İndir
Sadakat ve İntikam kitabını ePub İndir
Sadakat ve İntikam kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sadakat ve İntikam kitabını ele aldık. Sadakat ve İntikam kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sadakat ve İntikam kitabının yazarı, Sadakat ve İntikam kitabının fiyatı ve Sadakat ve İntikam yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sadakat ve İntikam kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sadakat ve İntikam kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sadakat ve İntikam kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sadakat ve İntikam kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU