-->

Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tarih boyunca gezginler, yurtlarından fazla uzağa gidemeyen insanlara dünyanın dört bir tarafında yaşadıkları tecrübeleri aktarmışlardır. Bu kapsamlı antolojide Pekin’den Berlin’e, Kahire’den Chicago’ya, Bağdat’tan Londra’ya, St. Petersburg’dan Sidney’e, Rio’dan Roma’ya, Şam ve Kudüs’ten İstanbul’a kadar otuz sekiz şehri gezen seyyahların, âlimlerin, yazarların, bürokratların yazdıklarından alıntılar bulunmaktadır. Dünyanın altı kıtasından seçilen bu şehirleri çeşitli çağlardan ve coğrafyalardan büyük isimlerin kaleminden okuyacaksınız: Strabon ve Pausanias gibi antik dönemlerin meşhur gezginleri; Marco Polo ve İbn Battûta gibi ortaçağda muazzam yolculuklara çıkmış seyyahlar; Isabella Bird ve Freya Stark gibi korkusuz modern zaman maceraperestleri; Mark Twain ve Gustave Flaubert gibi yazarlar ve daha nice bilginler, tüccarlar, kâşifler, askerler, diplomatlar, hacılar ve turistler... Ünlü tarihçi Peter Furtado tarafından derlenen alıntılar hem uzak coğrafyalar ve geçmiş zamanların canlı bir portresini sunmaktadır hem de seyyahlara dair fikir vermektedir. Bu açıdan Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri’nin geleneksel rehber kitapların ve web sitelerinin ötesinde şehirlerin ve sakinlerinin ruhunu araştıran bir kitap olduğu söylenebilir.

***** Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını için satın alma linkleri:
Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını satın al

***** Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri indirme linkleri:
Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını PDF İndir
Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını ePub İndir
Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını ele aldık. Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabının yazarı, Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabının fiyatı ve Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Seyyahların Dilinden Dünya Şehirleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU