-->

Tek Başına Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tek Başına kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tek Başına kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tek Başına kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
12 EYLÜL 1980 Askeri darbesi öncesi ve sonrası mersin’ de  en az 500 kişiye acımadan insanlık dışı işkence yapmış ve hatta bu üstün başarısından ( !)  dolayı bizzat kenan EVREN in elinden altın saat ödülü ile ödüllendirilmiş işkenceci Hanefi AVCI’nın işkence tezgahından geçmiş bir 78’li olarak, hayatının büyük bölümünü toplumsal mücadeleye adamış ,gençliğinin ilk yıllarında ülkemizdeki toplumsal sorunların en başındaki çelişkinin esas konusunun sınıfsal mücadeleler konusu olduğunu kavramış sosyalist bir gencin  1980 darbesinde başına gelen ızdırap dolu günlerini konu alan bu kitabı elinizden bırakamıyacaksınız.

***** Tek Başına kitabını için satın alma linkleri:
Tek Başına kitabını satın al

***** Tek Başına indirme linkleri:
Tek Başına kitabını PDF İndir
Tek Başına kitabını ePub İndir
Tek Başına kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tek Başına kitabını ele aldık. Tek Başına kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tek Başına kitabının yazarı, Tek Başına kitabının fiyatı ve Tek Başına yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tek Başına kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tek Başına kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tek Başına kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tek Başına kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU