-->

Vahşi Doğanın Kalbinde Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Vahşi Doğanın Kalbinde kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Vahşi Doğanın Kalbinde kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir teknede yaşayan Cara ve kardeşleri, bir gün kanalın dibinde gizemli bir kasa bulur. İçinde bir hazine olduğunu düşündükleri kasa şifreyle korunur. Kasayı açtıklarında bütün hayallerinin gerçekleşeceğine inanırlar. Fakat hazinenin peşinde başka biri daha olduğu ortaya çıkar, tehlikeli ve hazineye ulaşmak için her şeyi göze almış biri... Cara ve kardeşleri, hazineyi korumak için kaçarken ormanlık alanda yolunu kaybeder. Giderek yaklaşan kar fırtınası karşısında annelerinin öğrettiği ipuçları, cesaretleri ve vefalı köpekleri onları kurtarmaya yetecek mi? Bütün zorlukları aşıp özlediklerine ve “ev”lerine kavuşabilecekler mi? Yaşadığı yerlerden ilham alan Jess Butterworth’ten doğanın büyüleyici güzellikleriyle ve sürprizleriyle dolu, heyecanlı bir macera romanı!

***** Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını için satın alma linkleri:
Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını satın al

***** Vahşi Doğanın Kalbinde indirme linkleri:
Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını PDF İndir
Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını ePub İndir
Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını ele aldık. Vahşi Doğanın Kalbinde kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Vahşi Doğanın Kalbinde kitabının yazarı, Vahşi Doğanın Kalbinde kitabının fiyatı ve Vahşi Doğanın Kalbinde yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Vahşi Doğanın Kalbinde kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Vahşi Doğanın Kalbinde kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Vahşi Doğanın Kalbinde kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Vahşi Doğanın Kalbinde kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU