-->

Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Eğitim, çocuğumun, öğrencimin içindeki coşkuyu, yaratıcılığı, sevgiyi, dünyaya duyduğu ilgiyi öldürmesin; çünkü insan bir sayı, hayat da bir şık değil” diyen ebeveynler, öğretmenler ve hayata dair heyecanını hiç yitirmeyenler; bu kitap sizin için. Okuyun, hep birlikte değiştirelim.   “Sekiz yaşındaki bir çocuğun sabah uyanmamak umuduyla dua ederek yattığı bir ülke, hiçbirimizin hayali değil ama gerçek. Gece yatağa girerken gülümseyen, büyük hayallerini besleyerek nice umutlarla uykuya dalan çocukların hayaliyle ve bir şeyleri değiştirebilme inancıyla yazıyorum.  23 yıldır okulda olan biri olarak değişimin başladığı yerin okul değil, evlerimizin içi olduğunun farkındayım. Tam da bu nedenle sevgili anne ve babalar, bu kitap sizler için. Biliyorum ki bu ülkenin milyonlarca çocuğu örselenmiş olarak okula başlıyor, öğretmeninden gördüğü sevgi ile yüzünde güller açıyor; işte tam da bu nedenle sevgili öğretmenler, bu kitap aynı zamanda sizler için.   Bu coğrafyada kendimizden çok çocuklarımızı düşünüyor, onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Evde çocuklarımıza verdiğimiz zararın farkında olmadan, okulda alacakları eğitimle başarılı çocuk yetiştireceğimizi zannediyoruz. Okulun, çocuklarımızın hayatından çaldığının farkında olmadan koca bir yalana tutunuyor ve adına eğitim sistemi denen bu çarkın içinde çocuklarımızın umutlarının tüketilmesine müsaade ediyoruz.”

***** Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını için satın alma linkleri:
Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını satın al

***** Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı indirme linkleri:
Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını PDF İndir
Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını ePub İndir
Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını ele aldık. Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabının yazarı, Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabının fiyatı ve Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU