-->

Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Birçoğumuz için ‘kendini affetmek’ tanıdık bir kavram değildir…  Halbuki affetmelerin ilki, kişinin kendini affetmesidir. Kendini affetmek; bireyin geçmişte hissettiği ve bilinçaltının derinlerinde yatan suçluluk duygularını bırakıp kötü hissetmelerden kurtulmasıdır.  Çoğumuz yaptığımız hatalar karşısında suçluluk duygusunu ne kadar yoğun yaşarsak, affedilmeye o kadar layık olduğumuza inanırız. Oysa kişinin bir yanlış davranıştan vazgeçebilmesi için duygusal güçlülüğe ihtiyacı vardır… Bir yanlış davranıştan sonra kişi kendini ne kadar suçlarsa psikolojik olarak o kadar zayıflar… Ve içine düştüğü psikolojik zayıflık, onu benzer davranışları yaptıracak bir kısır döngüye sokar…  Adem Güneş, Kendini Affet’te okuyucularını, iç sesleriyle, dirençleriyle ve zorlantılarıyla tanıştırıyor... Suçluluk duygusu uyandıran iç seslerle nasıl konuşulacağını, dirençlerden nasıl kurtulunacağını, zorlantılarla nasıl baş edileceğini uygulamalar eşliğinde anlatıyor.   Kendini Affet suçluluk duygusunun etkilerinden kurtulup bilinçli seçimlerden oluşan bir yaşama geçişin yollarını gösteriyor.

***** Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını için satın alma linkleri:
Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını satın al

***** Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı indirme linkleri:
Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını PDF İndir
Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını ePub İndir
Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını ele aldık. Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabının yazarı, Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabının fiyatı ve Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kendini Affet & Kendinizle Barışmanın İlk Adımı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU