-->

Altın Yağmur Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Altın Yağmur kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Altın Yağmur kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Altın Yağmur kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kimliği hakkında çok az şey bildiğimiz, Bizans döneminden İstanbullu hemşerimiz, Mabeyinci Pavlos, özgün adıyla Paulos Silentiarios... İS altıncı yüzyılda, İustinianos un sarayında bir tür mabeyincilik görevi üstlenen (sessizliği sağlayan kişi) Mabeyinci Pavlos un ismi, kendisine atfedilenlerle beraber 80 in üzerinde epigramma ile iki uzun şiiriyle (biri Pythia kaplıcaları üstüne, diğeriyse Ayasofya nın yapılışı onuruna yazılan ve kilisenin açılışında halka okunan Ayasofya nın Betimi [Kırmızı Kedi Yayınevi 2018]) bugünlere kadar gelir. Mabeyinci nin 70 in üzerinde epigramma sını bir araya getirdiği Altın Yağmur kitabında, Samih Rifat ın dört önemli kaynaktan, Anthologie Grecque (Pierre Waltz), Anthologie Grecque (Maurice Rat), Anthologie de la Poézie Grecque (Robert Brassilach) ve Poèmes Erotiques (Paul Le Silentiaire) derleyip çevirdiği şiirler, yüzyıllar sonra biz okurlarını 'sessizliğe' davet ediyor. 'Daha ne kadar, ateşli bakışlarımızı saklayıp, kaş göz işaretleriyle yetineceğiz, söyle! Gel açığa vuralım sevdamızı ve karşı çıkarsa biri her acıyı unutturacak kavuşmamıza, bir kılıç çare olsun ikimiz için de: birlikte sahip olmak en güzeli, sonsuza dek, yaşama ya da ölüme.' Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Altın Yağmur kitabını için satın alma linkleri:
Altın Yağmur kitabını satın al

***** Altın Yağmur indirme linkleri:
Altın Yağmur kitabını PDF İndir
Altın Yağmur kitabını ePub İndir
Altın Yağmur kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Altın Yağmur kitabını ele aldık. Altın Yağmur kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Altın Yağmur kitabının yazarı, Altın Yağmur kitabının fiyatı ve Altın Yağmur yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Altın Yağmur kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Altın Yağmur kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Altın Yağmur kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Altın Yağmur kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU