-->

Anı Hırsızları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Anı Hırsızları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Anı Hırsızları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Anı Hırsızları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Cyan, kendini bildi bileli kötü anıları unutturulan onlarca çocukla birlikte Başkabiryer’de yaşar. Sorgulamanın yasaklandığı bu terk edilmiş adada, geçmişinin karanlığından korunduğuna inanır. Fakat bir gün bir balina iskeletine kazınmış gizemli bir not bulur ve neyi unuttuğunu merak etmeye başlar.   Aynı gün sığınağa getirilen biri unutturma tedavisine direnç gösterir ve acı verici de olsa hatıralarına sıkıca tutunur. Görevliler, geçmişini hatırlamasını engellemek için yeni arkadaşına daha sert tedaviler uygulamaya başladığında Cyan, Başkabiryer’in sandığı gibi olmadığını anlar. Kendisi ve sığınak hakkındaki gerçekleri öğrenmek ve arkadaşlarını kurtarmak üzere tehlikeli bir göreve çıkar.Çok sevilen Çöpçüler kitabının yazarı Darren Simpson’dan soluk soluğa bir özgürlük mücadelesi hikâyesi.

***** Anı Hırsızları kitabını için satın alma linkleri:
Anı Hırsızları kitabını satın al

***** Anı Hırsızları indirme linkleri:
Anı Hırsızları kitabını PDF İndir
Anı Hırsızları kitabını ePub İndir
Anı Hırsızları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Anı Hırsızları kitabını ele aldık. Anı Hırsızları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Anı Hırsızları kitabının yazarı, Anı Hırsızları kitabının fiyatı ve Anı Hırsızları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Anı Hırsızları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Anı Hırsızları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Anı Hırsızları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Anı Hırsızları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU