-->

YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitapta  Arapça öğrenenler için kelime alt yapısını oluşturmak için genel ve tematik kelime çalışmalarına yer verilmiştir. Çift sütun halinde hazırlanan kitabın birinci bölümde genel kelime çalışmaları, temel ve ileri seviye olarak iki kısımda verilmiştir. Temel seviyede isimler ve edatlar ile zıt anlamlı olarak gruplanmış sıfatlar ve fiiller verilmiştir. İleri seviyede eş ve zıt anlamlı ile etken ve edilgen olarak gruplanmış bağlaçlar, sıfatlar, zarflar ve fiiller verilmiştir. İkinci bölümde ise 20 temada temel seviye isimler ve fiiller, ileri seviye isimler ve fiiller ile ilgili temada yaygın kullanılan terkiplere yer verilmiştir. İlgili temaya dair bütün kelimelerin yer verilmesine imkan olmamakla beraber seçilen kelimelerde gerek yaygın kullanılması gerekse ilgili alana dair cümle oluşturmada zenginlik katacak kelimelerden olması gözetilmiştir. Kelimelerin eş ve zıt anlamları ile ezberlenmesi tek başlarına ezberlenmesinden daha kolay ve faydalı olduğu için kelime çalışmalarında eş ve zıt anlamlı kelimelerin yan yana veya alt alta verilmesine dikkat edilmiştir. Kitapta yer alan kelime gruplarının Arapça YDS, YÖKDİL ve YKS sınavlarına yönelik kelime hazinesi artırma yanında temel ve ileri seviye ile tematik olarak gruplanması sayesinde her seviyedeki öğrenciler için Arapça derslerinde yardımcı kaynak olacaktır.

***** YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını için satın alma linkleri:
YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını satın al

***** YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) indirme linkleri:
YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını PDF İndir
YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını ePub İndir
YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını ele aldık. YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabının yazarı, YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabının fiyatı ve YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. YDS Arapça Kelime Çalışmaları (Genel ve Tematik) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU