-->

Bana Mutluluktan Bahset Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bana Mutluluktan Bahset kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bana Mutluluktan Bahset kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bana Mutluluktan Bahset kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Bir gün yanında olmamı istediğin ama bunun imkânsız olduğu bir zaman gelirse gözlerini sıkıca kapat ve elini yüreğine götür. Ben senin gözkapaklarının ardındaki karanlıkta, kalbinin çarpıntısında olacağım. Ne zaman bir vapura binsen saçlarının arasından geçen rüzgâr değil, parmaklarım olacak. Okuduğun kitabın bir satırında ya da dinlediğin bir şarkının müziğinde nefes almaya devam edeceğim. Yağmurlu bir günde omzunu öpen yağmur damlası olabilirim. Belki de koklamak için uzandığın bir çiçeğin yaprağından havalanan kelebek olacağım. Sen ne kadar hissetmek istersen ben o kadar var olmaya devam edeceğim... Yüreğinin perdelerini hiçbir zaman kapalı tutma. Aydınlığın içeri girmesine izin ver. Gülmek sana yakışıyor, yüzünü asma... Büyük zorluklara göğüs germiş insanların hakkıdır mutluluk. Anlatmaya değer günlerin, içinden geldiği gibi yaşadığın bir hayatın olsun. Gözlerini kapatıp benimle konuşmak istediğin zamanlar için güzel anılar biriktir. Nerede olsa tanırım hüznü, bana mutluluktan bahset...' Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bana Mutluluktan Bahset kitabını için satın alma linkleri:
Bana Mutluluktan Bahset kitabını satın al

***** Bana Mutluluktan Bahset indirme linkleri:
Bana Mutluluktan Bahset kitabını PDF İndir
Bana Mutluluktan Bahset kitabını ePub İndir
Bana Mutluluktan Bahset kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bana Mutluluktan Bahset kitabını ele aldık. Bana Mutluluktan Bahset kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bana Mutluluktan Bahset kitabının yazarı, Bana Mutluluktan Bahset kitabının fiyatı ve Bana Mutluluktan Bahset yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bana Mutluluktan Bahset kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bana Mutluluktan Bahset kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bana Mutluluktan Bahset kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bana Mutluluktan Bahset kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU