-->

Baskılara Direnirken Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Baskılara Direnirken kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Baskılara Direnirken kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Baskılara Direnirken kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir Cumhuriyetçinin Siyaset Anıları Onur Öymen Zor Rota (1964-2002) kitabında diplomasi anılarını anlatmış ve dış politikanın bilinmeyen yönlerine ışık tutmuştu. Öymen, bu kitapta ise 2000 li yıllardan bu yana siyaset alanında yaşadıklarını, gözlemlerini, görüşlerini paylaşıyor. Dokuz yılını milletvekili, yedi yılını da CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak geçiren Onur Öymen, 1 Mart tezkeresinin Mecliste reddedilmesini, Avrupa Birliği ne üyelik sürecinin başlamasından sonra Türkiye ye yapılan engellemeleri, Kıbrıs ta Kofi Annan Planı yla ülkemize ve Kıbrıs Türklerine kurulan tuzakları, Türkiye nin ilkelerinden uzaklaştırılarak Ermenistan la anlaşma yapmaya zorlanmasını belgelerle sunuyor. Tüm bu konularda ülkemizin yurt içinde ve dışında karşılaştığı zorluklar, entrikalar ve komplolar, Türk iç politikasına yön vermek için yabancıların harcadıkları çabalar bu kitapta dile getiriliyor. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Baskılara Direnirken kitabını için satın alma linkleri:
Baskılara Direnirken kitabını satın al

***** Baskılara Direnirken indirme linkleri:
Baskılara Direnirken kitabını PDF İndir
Baskılara Direnirken kitabını ePub İndir
Baskılara Direnirken kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Baskılara Direnirken kitabını ele aldık. Baskılara Direnirken kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Baskılara Direnirken kitabının yazarı, Baskılara Direnirken kitabının fiyatı ve Baskılara Direnirken yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Baskılara Direnirken kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Baskılara Direnirken kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Baskılara Direnirken kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Baskılara Direnirken kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU