-->

Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Seneca (İÖ 4 - İS 65): Devlet adamı ve filozofluğunun yanı sıra Roma tarihinin en önemli söylev ustalarından biri ve tragedya yazarıdır. Antik Yunan tragedyalarına ait temaları Roma ya özgü süslemelerle bir kez daha ele almıştır. Sahneye konmak için değil, daha çok okunmak için yazılan bu tragedyalar 16. yüzyılda İtalyan hümanistleri tarafından yeniden keşfedilmiş, Rönesans yazarlarına örnek oluşturmuştur. Troialı Kadınlar savaşın acımasızlığını, sınırsız isteklerin ağır bedellerini, hayatın bilinmezlikleri karşısında insanın güçsüzlüğünü yakılan ağıtlar arasında binlerce yıl öteden günümüze taşımaktadır. Çiğdem Dürüşken: İÜ Edebiyat Fakültesi Latin Dili ve Edebiyatı öğretim üyesidir. Cicero'dan Dostluk Üzerine, Seneca'dan Tanrısal Öngörü, Medea, Phaedra gibi Latin edebiyatının başyapıtlarını Türkçeye kazandırmıştır. Pek çok telif eserinin arasında Antikçağ'da doğan bir Eğitim Sistemi - Roma'da Rhetorica Eğitimi, Roma'nın Dizem Dinleri, Paulus'un Kutsal Görev Gezileri ve Anadolu Halklarına Mektupları da bulunmaktadır. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını için satın alma linkleri:
Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını satın al

***** Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) indirme linkleri:
Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını PDF İndir
Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını ePub İndir
Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını ele aldık. Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabının yazarı, Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabının fiyatı ve Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Troialı Kadınlar (Latince - Türkçe) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU