-->

Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yoga yaklaşık beş bin yıl önce Hindistan’da ortaya çıkan, insanın fiziksel, zihinsel ve ruhsal yanına hitap eden bir felsefe ve uygulamalı bir yaşam tarzıdır. MÖ 3. yüzyılda yaşayan Patanjali’nin farklı yoga uygulamalarını derleyip sistemli hâle getirdiği kitabı Yoga Sutralar sayesinde, yoga düşüncesi ve uygulamaları düzene kavuşmuştur. Bu doğrultuda yoga yolunda geçilecek sekiz adım tanımlanmıştır. Bir Adım Daha’da farklı karakterlerin serüvenleri eşliğinde bu sekiz adımdan geçişin, kendine ve hakikate uyanışın hikâyesini okuyacaksınız. Her uyanışın bir bedeli vardır, derler. Kahramanlarımız da, isteseler de istemeseler de, romandaki yolculukları boyunca bedeller ödüyor. Ancak bu bedeller onları kendileriyle yüzleşmekten ve sekizinci adım olan samadhi yolculuğuna çıkmaktan alıkoymuyor. Birçok ülkeler gezmiş, Hindistan’da yoga eğitimi almış, otuz beş yaşındaki deneyimli eğitmen Cemre Yolgiden’in yıllar sonra Türkiye’ye dönüp eğitim vermeye başlaması yolun ilk adımı oluyor. Yolgiden Stüdyosunda yolları kesişen kahramanlarımız Yaprak, İlkay ve Suzan ile onların yaşamlarına dokunan Haldun, Şahin ve Faik’in dünyaya bakışları, yoganın sağladığı uyanış sayesinde değişmeye başlıyor. Geçmişlerindeki günahların ve travmalarının farkına vararak, kimi zaman bunların bedelini ödeyerek, bugünlerine uyanarak, yeniden aşkla tanışarak, geleceklerinin bambaşka bir kapıya açıldığını görüyor, kendileriyle yüzleşiyorlar. Cemre ise uzun zamandır aklını kurcalayan, içinde gizli bir sır gibi taşıdığı karşılaşmanın kilidini, farkında olmadan yolunun hep kesiştiği Rüzgar’da açıyor. Yoga yolculuğunda, aynaya ilk kez bakan kahramanlarımız gördüklerinden her zaman hoşlanmasalar da kendilerini aramaktan vazgeçmiyorlar. Cemre’nin muhteşem yoga niyetleri eşliğinde herkesin kendi yolculuğunu bulması dileğiyle…

***** Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını için satın alma linkleri:
Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını satın al

***** Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu indirme linkleri:
Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını PDF İndir
Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını ePub İndir
Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını ele aldık. Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabının yazarı, Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabının fiyatı ve Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Adım Daha & Yoganın Spiritüel Yolculuğu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU