-->

Bir Haz Markası : Beautiful You Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Haz Markası : Beautiful You kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Haz Markası : Beautiful You kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
'Bir Milyar Kocanın Pabucu Dama Atılmak Üzere'Ezik çağdaş erkek ruhunun klasikleşmiş portresinin çizildiği Dövüş Kulübü nün yazarı şimdi de kadın hazzına dair karanlık pazarlama imkânları hakkında bir roman kaleme almıştır. Kız kardeşler bir başlarına haz alabileceklerdir. Ve bunu habire, defalarca, durmadan yapacaklardır…Penny Harrigan Manhattan daki büyük bir hukuk bürosunun alt kademe çalışanlarından biridir. Asansörü bile bulunmayan tek odalı bir apartman dairesini iki arkadaşıyla paylaşmaktadır. Çok da parlak olmayan bir aşk hayatı vardır. 'Orgazm-Pınarı' lakaplı, yazılım mega-milyarderi, dünyanın en nefes kesici ve en başarılı kadınlarının sevgilisi, seçkin C. Linus Maxwell tarafından akşam yemeğine davet edilince aklı başından gider. Maxwell, bu yemek sonrasında Penny yi Paris e uçuruverir. Onu orada günler boyunca, aralıksız hazzın akla hayale gelmez doruklarına ulaştırır. Peki, bunun nesi hoşa gitmez? Şu: Penny, dünya çapında Beautiful You adlı marka şemsiyesi altında pazarlanacak bir dizi ürünün geliştirme sürecindeki deneklerden biri olduğunu fark eder. Bu ürünler o kadar güçlü ve etkilidir ki, milyonlarca kadın ilk günlerden itibaren bunların satıldığı Beautiful You mağazalarının önünde kuyruğa girer. Sonra da kendilerini odalarına kapatıp hiç dışarıya çıkmazlar. Yeni pillere ihtiyaç duymaları dışında… Maxwell in erotizme dayanan dünya hâkimiyeti planının önüne geçmek gerekir. Ama nasıl? Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını için satın alma linkleri:
Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını satın al

***** Bir Haz Markası : Beautiful You indirme linkleri:
Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını PDF İndir
Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını ePub İndir
Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını ele aldık. Bir Haz Markası : Beautiful You kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Haz Markası : Beautiful You kitabının yazarı, Bir Haz Markası : Beautiful You kitabının fiyatı ve Bir Haz Markası : Beautiful You yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Haz Markası : Beautiful You kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Haz Markası : Beautiful You kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Haz Markası : Beautiful You kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Haz Markası : Beautiful You kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU