-->

Homerosçu İlahiler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Homerosçu İlahiler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Homerosçu İlahiler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Homerosçu İlahiler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Homerosçu İlahiler Yunan tanrılarına yönelik heksametron veznindeki otuz üç hymnos tan (ilahi/neşide) oluşan bir külliyattır. Bu külliyatın böyle bir başlıkla anılmasının sebebi İlahiler in Antikçağ da Homeros a, yani Ilias ve Odysseia nın bestecisi olduğu varsayılan kişiye atfedilmesidir. Homerosçu İlahiler külliyatını oluşturan bu kitaptaki metinler matbu olarak ilk defa Erken Modern Avrupa nın en etkili hümanistlerinden biri olan Demetrius Chalcondyles tarafından 1488 yılında yayımlanmıştır. Hepsi tanrılara yönelik bir çağrıyla başlayan ve bir elvedayla tanrıyı uğurlayarak sonlanan Homerosçu İlahiler icracının farklı yaklaşımlarından kaynaklanan stratejileriyle Eski Yunan dini ve mitolojisi kadar, mitsel coğrafya tasavvuruna, Homeros çağından itibaren sürdürülen ve belirli açılardan bütünüyle korunan icra geleneğine dair kilit nitelikte bilgiler sunar. Daha önemlisi, belki de bu metinlerin modern insanın en çok ihtiyacı olduğu bir zamanda 'işaret eden dilin' kökten etkisizleştiği kutsallığın liturjik aurasına bin yıllar ötesinden seslenen bir davet niteliği taşımalarıdır. Eski Yunan dini çerçevesinde tanrısallığın bir tür mevcudiyeti/hazır bulunuşu olarak hymnos un bağlamının sunduğu bu kutsallık, dışarıda bırakan bir ürkütücülükle değil, içten bir selamlamanın beklenmedik irkilticiliğiyle dinleyicilerini çağırır. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Homerosçu İlahiler kitabını için satın alma linkleri:
Homerosçu İlahiler kitabını satın al

***** Homerosçu İlahiler indirme linkleri:
Homerosçu İlahiler kitabını PDF İndir
Homerosçu İlahiler kitabını ePub İndir
Homerosçu İlahiler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Homerosçu İlahiler kitabını ele aldık. Homerosçu İlahiler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Homerosçu İlahiler kitabının yazarı, Homerosçu İlahiler kitabının fiyatı ve Homerosçu İlahiler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Homerosçu İlahiler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Homerosçu İlahiler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Homerosçu İlahiler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Homerosçu İlahiler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU