-->

Bir Hüzün Terennümü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Hüzün Terennümü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Hüzün Terennümü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Hüzün Terennümü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Söz sanatlarının en naifi olan şiir, günümüzde hak ettiği yerden uzak olması, bizim gibi şiir severleri üzse de Mustafa Sade'nin bu güzel eseri edebiyat adına büyük bir kazanç ve şiir severler için başucu kitabı hürriyetindedir. Geleneksel hece şirindeki tekniğe ustalıkla hâkimiyeti, kullandığı geniş yelpazeli dil, şiirlerindeki kusursuz ritim ve ahenk, şiir yazma konundaki ciddiyet,   bilgi ve birikimi  her şiirinde karşımıza çıkıyor. Şiir de konu seçimi çeşitliği, İşlediği konulara hâkimiyet yine göz dolduran başka unsurlardır. Yakinen tanıyanlar çok iyi bilir ki aslında her ne kadar hece şiiri kitabı olsa da şair usta bir aruz şairidir.  Kelâm önünde saygıyla eğilecek kadar güçlü bir silahdır.  Yunus EMRE bunu muhteşem bir söz ile taçlandırmıştır. "Söz ola kese savaşı söz ola bitire başı Söz ola ağılı aşı bal ile yağ ede bir söz" Yunus EMRE Sözün gücü kaynağındandır Mevla kuluyla konuşmak için yine sözü seçmiştir. Söz sanatları bin düşünüp bir yazmak üzere düstur edildiğinden, etki ve tesiri mutlaktır. Kıymetli kalem erbabı Mustafa Sade şiir üzerine söz söyleyecek yetkinliğe erişmiş kendi kimliğini ve tarzını oluşturmuştur. Günümüzde yaşayan Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir şairi olan Sayın Sade, yurdun öz evladı, milli ve dini duyguların harmanlandığı bir kalemdir. Kendisiyle aynı zaman dilimi paylaşıyor olmak ve muhabbetine tanıklık etmek benim için bir onurdur. Şanlıurfa'nın büyük usta Nâbî den . sonra bu toprakların mayasını almış, bir başka söz ustası yetiştirmesi Türk edebiyatı adına bir kazançtır. Sözü söz ile bağlamak gerekirse; "Sakın terki edepten, kûy-i mahbûb i Hûda'dır bu, Nazargah-ı tlûhidir, makûm-ı Mustafâ'dır bu."  Nâbî -der ve müsadenizi isterim. Garip gelmiş dünyaya neylesin ederi yok Urfa'ya SADE gelmiş Urfa'nın haberi yok Mustafa DOĞAN Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı

***** Bir Hüzün Terennümü kitabını için satın alma linkleri:
Bir Hüzün Terennümü kitabını satın al

***** Bir Hüzün Terennümü indirme linkleri:
Bir Hüzün Terennümü kitabını PDF İndir
Bir Hüzün Terennümü kitabını ePub İndir
Bir Hüzün Terennümü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Hüzün Terennümü kitabını ele aldık. Bir Hüzün Terennümü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Hüzün Terennümü kitabının yazarı, Bir Hüzün Terennümü kitabının fiyatı ve Bir Hüzün Terennümü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Hüzün Terennümü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Hüzün Terennümü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Hüzün Terennümü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Hüzün Terennümü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU