-->

Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Buda unvanıyla geniş kitlelerce tanınmış Gautama’nın dünyayı ve varoluşu yorumlayan fikirleri ve “kurtuluş” amacıyla “aydınlanma” yöntemleri, zaman içinde Budizm inancını ortaya çıkarmıştır. Bugün dünyada yarım milyara yakın insan Budist’tir. İnsanın tüm acıları aşmasının yollarını anlatan öğretisi, milattan önce beşinci yüzyılda Hindistan’ın kuzeyinden doğarak Asya’nın pek çok yerine hızla yayılmıştır. Peki ama yaşamı genellikle “dini mucizelerle” sunulmuş bu “ruhani” şahsiyetin tarihsel ve bilimsel bir biyografisi ortaya çıkarılabilir mi? Buda hakkındaki efsanelerden, hayatına dair herhangi bir gerçek kırıntısına ulaşabilir miyiz? Yazar Axel Michaels, bu kitapta en eski Budist kaynaklarından başlayıp pek çok metni süzgeçten geçirerek Siddhartha Gautama’nın yaşam öyküsünü anlatıyor. Doğumuyla ilgili efsanevi hikâyelerden “aydınlanış”ına, ilk tarikatını kurmasından ölümüne dek uzanan sürece dair, elimizdeki tüm bilgilerin mantıksal bir incelemesini ve derlemesini sunuyor. Kitapta ayrıca Buda’nın öğretisinin temelleri, farklı Budist yolların ortaya çıkışı ve Buda’nın zamanla nasıl tapılan bir “tanrısal varlık” haline geldiği de açıklanıyor. Axel Michaels, Almanya’nın Heidelberg Üniversitesinde Klasik Hindoloji profesörüdür. Ana çalışma alanları, Hint alt kıtasında dinsel ve toplumsal tarihtir. Hinduizm ve Budizm üzerine önemli kitaplar yazmıştır.

***** Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını için satın alma linkleri:
Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını satın al

***** Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri indirme linkleri:
Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını PDF İndir
Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını ePub İndir
Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını ele aldık. Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabının yazarı, Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabının fiyatı ve Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Buda: Yaşamı, Öğretisi ve Efsaneleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU