-->

Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Sayılar evreni yönetir." Pisagor Pisagor’un bu iddialı önermesi; bilim, mühendislik ve hatta felsefenin gelişimini hızlandıran birçok matematiksel keşifle kanıtlanmıştır. Kimilerince “zihin sanatı” olarak adlandırılan matematik, insanlığın yüzlerce yıllık gelişim serüvenini teşvik etmiş ve yönlendirmiştir. Pisagor’un Mirası’nda Marcel Danesi, matematiğin en büyük on kazanımına tarihsel bir bakış sunarken günlük hayatımız üzerindeki etkilerini de dinamik bir şekilde ortaya koyuyor. Matematik tarihindeki kilometre taşlarını müstakil olaylardan ziyade bir olaylar zinciri olarak ele alan Danesi, okurunu günümüz matematiğinin başlangıcı sayılabilecek Pisagor’dan sıfır kavramına ve modern hesaplama algoritmalarına uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Zihin açıcı pratik alıştırmalar ve bulmacalarla dolu Pisagor’un Mirası, matematik tarihine genel bir bakış olmasının yanında matematiğin günlük yaşamlarımızdaki önemini keşfetmek adına eşsiz bir fırsat!

***** Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını için satın alma linkleri:
Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını satın al

***** Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik indirme linkleri:
Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını PDF İndir
Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını ePub İndir
Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını ele aldık. Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabının yazarı, Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabının fiyatı ve Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Pisagor’un Mirası & 10 Muhteşem Fikir Üzerinden Matematik kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU