-->

Direniş Pusulası : Kudüs Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Direniş Pusulası : Kudüs kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Direniş Pusulası : Kudüs kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Direniş Pusulası : Kudüs kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu eser “Filistin için ben ne yapabilirim ki” sorusuna “Filistin için ben ne yapamam ki” cevabını veren bir avuç kadının  “Aksa murabıtalığına” öykünmesinin meyvesidir. Yıllar evvel  Aksa’dan yükselen seslerin pek cılız biçimde ulaştığı bu topraklarda, hayatlarının serencamında yüzbinlerin “Aksa” seslerine şahitlik eden, milyonlara hatta tüm insanlık alemine Aksa’nın sesini duyurmak isteyen kadınların gece yürüyüşüdür.  Yolculuğu esas, zaferleri nasip edenin Allah (cellecelalahu) olduğunu bilen kadınların seslenişidir.    Hanady Halawani Arzu Kadumi Ayşe Mercan Kara Ayşe Nur Narboğa Betül Şatır Büşra Tümkaya Ezgi Alkan Tuzcu Fatma Bayram Fatma Matur Gülcan Tezcan Gülsüm Çelik Hatice Şahin Jenny Molendyk Divleli Merve Kahraman Öztürk Merve Safa Likoğlu Selvanur Yazıcı Zengin Şule Taşkıran Kala Tuğba Coşkuner

***** Direniş Pusulası : Kudüs kitabını için satın alma linkleri:
Direniş Pusulası : Kudüs kitabını satın al

***** Direniş Pusulası : Kudüs indirme linkleri:
Direniş Pusulası : Kudüs kitabını PDF İndir
Direniş Pusulası : Kudüs kitabını ePub İndir
Direniş Pusulası : Kudüs kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Direniş Pusulası : Kudüs kitabını ele aldık. Direniş Pusulası : Kudüs kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Direniş Pusulası : Kudüs kitabının yazarı, Direniş Pusulası : Kudüs kitabının fiyatı ve Direniş Pusulası : Kudüs yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Direniş Pusulası : Kudüs kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Direniş Pusulası : Kudüs kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Direniş Pusulası : Kudüs kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Direniş Pusulası : Kudüs kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU