-->

Bumerang Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bumerang kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bumerang kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bumerang kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Öldürmeliyim,” diye kendi kendine mırıldandı Kaya. “Öldürmeliyim, mutlaka öldüreceğim onu. Başka çare yok... Öldüreceğim.” Yazları otel işletmeciliği yapan Kaya, kışları ailesiyle beraber tekneye binip Gökova’da yaşar, hayatını denizle, balıkla, doğayla iç içe geçirir. Can dostu kabul ettiği Yüksel de her fırsatını bulduğunda İstanbul’dan kalkıp soluğu Kaya’nın yanında alır; iki dost yan yana gelince dünya adeta güzelleşiverir, balık bile daha bereketli olur.Ne var ki insandır bu. Çiğ süt emmiştir...Yüksel’in işlediği utanç verici suçtan sonra ipler hızla kopar ve Kaya, can dostunu öldürme planı yapmaya başlar. Zıpkınını alır, tıpkı balığa çıkmış gibi Yüksel’in peşine düşer ve onu avlamaya çalışır. Deniz mi daha vahşi yoksa kara mı; her şey birbirine girer.Yaman Koray’ın ilk kez yayınlanan bu romanında Marmaris, Gökova, İstanbul üçgeninde geçen gerilim dolu bir çatışma çıkar karşımıza: Dostluk nedir, aile nedir, peki ya onur nedir onur?Bumerang sahibine geri dönüyor ve bazen bir yanlışın bütün doğruları yok ettiğini bize bir kez daha hatırlatıyor...

***** Bumerang kitabını için satın alma linkleri:
Bumerang kitabını satın al

***** Bumerang indirme linkleri:
Bumerang kitabını PDF İndir
Bumerang kitabını ePub İndir
Bumerang kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bumerang kitabını ele aldık. Bumerang kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bumerang kitabının yazarı, Bumerang kitabının fiyatı ve Bumerang yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bumerang kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bumerang kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bumerang kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bumerang kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU