-->

İthal Gelinler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İthal Gelinler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İthal Gelinler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İthal Gelinler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Evlilik kumar gibidir” derler, öyleyse yurtdışına gelin gitmek “Rus ruleti oynamak” değildir de nedir?İthal Gelinler’de, 2000’li yılların başlarında Adıyaman’ın Kara Dantel Sokağı’ndan mutlu bir gelecek umuduyla evlenip yurtdışına giden genç kızların başından geçenler kahramanlarının ağzından aktarılıyor.Yedi kadın, yedi dünya, yedi coğrafya…Yeni başlangıçlar!Göçmen yazar Pelin Markirt tarafından, tek başına geçirdiği üç aylık karantina sürecinde kaleme alınan bu kitap, kadınlığın ve göçmenliğin temel sorunlarını iç içe geçmiş akıcı hikâyelerle sunuyor okuyucuya.Markirt, evlilik nedeniyle başka ülkelere göç eden kadınlarda öne çıkan çaresizlik, öfke, umut, özlem gibi duygu durumlarını sinematografik bir dille anlatıyor İthal Gelinler’de.

***** İthal Gelinler kitabını için satın alma linkleri:
İthal Gelinler kitabını satın al

***** İthal Gelinler indirme linkleri:
İthal Gelinler kitabını PDF İndir
İthal Gelinler kitabını ePub İndir
İthal Gelinler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İthal Gelinler kitabını ele aldık. İthal Gelinler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İthal Gelinler kitabının yazarı, İthal Gelinler kitabının fiyatı ve İthal Gelinler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İthal Gelinler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İthal Gelinler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İthal Gelinler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İthal Gelinler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU