-->

Çok Unutkn Oldum Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çok Unutkn Oldum kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çok Unutkn Oldum kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çok Unutkn Oldum kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Bunamaktan mı korkuyorsunuz? Belki de yanılıyorsunuz!”   İnsan unutkandır. Unutkanlık toplumda yaygındır. Atasözünde belirtildiği gibi “Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür”. Unutkanlık yaşlılıkla birlikte artar. Normal yaşlanmayla ortaya çıkan unutkanlık her zaman ileride bunamayla karşı karşıya kalınacağına işaret etmez. Diğer yandan, unutkanlığı olan birçok kişi Alzheimer hastalığının erken evrelerinde olabilir. Genç-yaşlı birçok kişide “Çok unutkan oldum, bunuyor muyum?” endişesi olabilir. Alzheimer, belirtileri itibarıyla 65 yaşından sonra ortaya çıksa da hastalık beyinde 15-20 yıl önce başlamaktadır.   Alzheimer halen tedavisi olmayan bir hastalıktır, ancak hastalığı önlemek ve geciktirmek mümkündür.   “Bunamaktan mı korkuyorsunuz? Belki de yanılıyorsunuz!”   Prof Dr. Kaynak Selekler bu kitapta çağımızın en önemli sorunlarından biri haline gelen Alzheimer’i anlatıyor. Hastalığın risk ve koruyucu faktörlerini, beyne yararlı ve bunamayı geciktiren yöntemleri ve gıdaları ayrıntılarıyla paylaşıyor.  

***** Çok Unutkn Oldum kitabını için satın alma linkleri:
Çok Unutkn Oldum kitabını satın al

***** Çok Unutkn Oldum indirme linkleri:
Çok Unutkn Oldum kitabını PDF İndir
Çok Unutkn Oldum kitabını ePub İndir
Çok Unutkn Oldum kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çok Unutkn Oldum kitabını ele aldık. Çok Unutkn Oldum kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çok Unutkn Oldum kitabının yazarı, Çok Unutkn Oldum kitabının fiyatı ve Çok Unutkn Oldum yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çok Unutkn Oldum kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çok Unutkn Oldum kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çok Unutkn Oldum kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çok Unutkn Oldum kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU