-->

Lizbon'a Gece Treni Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Lizbon'a Gece Treni kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Lizbon'a Gece Treni kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Lizbon'a Gece Treni kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Antik diller öğretmeni Raimund Gregorius’un yaşamı, yağmurlu bir günde okul yolunda karşılaştığı Portekizli bir kadından duyduğu Portekizce bir sözcük ve o sözcüğün büyüsüne kapılarak gittiği bir sahafta bulduğu kitapla tümüyle değişir. Ani bir kararla trene binerek Bern’den ayrılır, Lizbon’a doğru yola çıkar. Dilini, geleneklerini bilmediği, kimseyi tanımadığı bu yabancı kente onu sürükleyen, Salazar rejimine başkaldıran Doktor Prado’nun bu sıra dışı kitabıdır. İzini sürdüğü Doktor Amadeu Prado’nun hayat, aşk, yalnızlık, özveri, cesaret, ölüm ve zorbalıkla ilgili notları Gregorius’u kendi sınırlı iç dünyasından koparıp hayata bambaşka bir pencereden bakacağı içsel bir yolculuğa çıkartır. Lizbon’a Gece Treni hem ruhlara hem yüreklere dokunan bir roman, şimdiden bir klasik.   “Neredeyse soluk almadan okunacak bir roman. Elimden bırakamadım. İnsanın ruhuna, zihnine ve yüreğine hitap eden bir kitap.” Die Welt / Almanya “Müthiş bir olay. Son on yılın en iyi kitabı. İnanılmaz berraklıkta ve güzellikte bir roman.” Bücher / Almanya “Mercier edebiyata bir anıt armağan etmiş. Ve bunu harika bir biçimde, felsefi bilgilerini dolu dolu kullanarak yapmış.” La Stampa / İtalya “Bu kitabı okumaya başlamadan önceki kişi değilsiniz artık. Bu söz herhalde bir romana yapılacak en büyük iltifattır ve bu roman bu iltifatı hak ediyor.” Kristeligt Dagblad / Danimarka

***** Lizbon'a Gece Treni kitabını için satın alma linkleri:
Lizbon'a Gece Treni kitabını satın al

***** Lizbon'a Gece Treni indirme linkleri:
Lizbon'a Gece Treni kitabını PDF İndir
Lizbon'a Gece Treni kitabını ePub İndir
Lizbon'a Gece Treni kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Lizbon'a Gece Treni kitabını ele aldık. Lizbon'a Gece Treni kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Lizbon'a Gece Treni kitabının yazarı, Lizbon'a Gece Treni kitabının fiyatı ve Lizbon'a Gece Treni yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Lizbon'a Gece Treni kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Lizbon'a Gece Treni kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Lizbon'a Gece Treni kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Lizbon'a Gece Treni kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU