-->

Dipten Zirveye Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dipten Zirveye kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dipten Zirveye kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dipten Zirveye kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitabı yazmaktaki amacım, benim gibi genç yaşta yaptığı birikimleri enflasyon yüzünden eritmeden katlayarak artırmayı planlayan kişilere ilham olmak. Bu kitapta; yatırım yapmaya nasıl, ilk olarak hangi ürünler ile başladığımı, sonrasında riskimi artırarak farklı ürünlere geçtiğimi ama riskim arttığı için anaparamın birçoğunu nasıl kaybettiğimi, daha sonra ise vazgeçmeyip gerekli araştırmaları yaparak piyasanın içinde kendi harcımla nasıl piştiğimi ve bugünlere gelişimi anlatacağım. Umarım kafanızdaki soru işaretlerini giderebilir ve trader olma yolunda ilk adımlarınızı atmanızı sağlayabilirim.

***** Dipten Zirveye kitabını için satın alma linkleri:
Dipten Zirveye kitabını satın al

***** Dipten Zirveye indirme linkleri:
Dipten Zirveye kitabını PDF İndir
Dipten Zirveye kitabını ePub İndir
Dipten Zirveye kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dipten Zirveye kitabını ele aldık. Dipten Zirveye kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dipten Zirveye kitabının yazarı, Dipten Zirveye kitabının fiyatı ve Dipten Zirveye yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dipten Zirveye kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dipten Zirveye kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dipten Zirveye kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dipten Zirveye kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU