-->

Gri Roman Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gri Roman kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gri Roman kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gri Roman kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sonunda bitmeyen, başladığında zaten süregelen; herkesin kendine göre anlayıp “Ben de!” diyebileceği ve ilginç olsa da akışının aslında kahramanın düşüncelerinde oradan oraya sürüklenmek için bahane olduğu; hayal kırıklığının, çaresizliğin, yine de umudun (dışarıdan bakıldığındaysa saplantının), bekleyişin, arayışın ve nihayetinde pişmanlığın anlatıldığı; zamanı yaklaşık ama bir o kadar da belirsiz bir hikâye bu.Bazen kitaptan gelen şarkıları dinlerken yerimizden kalkıp yüzümüze, aynalarda yüzümüze çizilen dünümüze baktığımız, gitgide griye bulanan satırların arasında renklerin yer yer incecik bir tebessüm kadar bizi büyüleyerek belirdiği, Remzi’nin hüznünde gerçeğin durmadan sanrılarla ve istisnasız her defasında Selim’le karıştığı, başrolün sona yaklaştıkça el değiştirdiği, belki de aynı bizler gibi içinde geçen her ismin ne tamamen masum ne de tamamen suçlu olduğu bir hikâye...

***** Gri Roman kitabını için satın alma linkleri:
Gri Roman kitabını satın al

***** Gri Roman indirme linkleri:
Gri Roman kitabını PDF İndir
Gri Roman kitabını ePub İndir
Gri Roman kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gri Roman kitabını ele aldık. Gri Roman kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gri Roman kitabının yazarı, Gri Roman kitabının fiyatı ve Gri Roman yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gri Roman kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gri Roman kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gri Roman kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gri Roman kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU