-->

Komutan 2071 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Komutan 2071 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Komutan 2071 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Komutan 2071 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Evet, yıl 2052… Amerika ile Rusya askerî ve siyasi kriz sonrasında birbirlerine savaş ilan etmiş, bu savaş birbirlerine attıkları kırk adet nükleer bomba ile sonlanmıştı. Sonuç ortada! Ne süper bir güç ne de ondan sonra gelen ikinci bir güç kaldı… Dünya anladı ki; elinde nükleer yoksa güçlü diye bir şey olmuyor. Yıl 2060… Ellerinde az sayıda bu tür silah bulunduran Avrupa ülkeleriyse bu durumdan kendine pay çıkarma, bu savaştan sonra kendini dünyanın süper gücü ilan etme yarışı başladı. İlk önce Almanya ve Fransa birleşip İngiltere’ye savaş ilan etti. İngiltere bu iki güç karşısında fazla direnemeden teslim olmaya karar verdi. Daha sonralarıysa Avrupa içlerinde iç savaşlar birbirini kovaladı. Sonuç olarak dünya sömürge güçleri tamamen ortadan kalkmış, elinde bir ya da iki adet nükleer silahla Avrupa’nın liderliğine oynayan Almanya ve Fransa dünya gücü olma amacıyla Birleşik Avrupa Devleti adı altında diğer ülkelerin de kendisi ile birleşmesini bekliyor…”

***** Komutan 2071 kitabını için satın alma linkleri:
Komutan 2071 kitabını satın al

***** Komutan 2071 indirme linkleri:
Komutan 2071 kitabını PDF İndir
Komutan 2071 kitabını ePub İndir
Komutan 2071 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Komutan 2071 kitabını ele aldık. Komutan 2071 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Komutan 2071 kitabının yazarı, Komutan 2071 kitabının fiyatı ve Komutan 2071 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Komutan 2071 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Komutan 2071 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Komutan 2071 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Komutan 2071 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU