-->

Gülnihal (Namık Kemal) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gülnihal (Namık Kemal) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gülnihal (Namık Kemal) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gülnihal (Namık Kemal) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
GÛLNİHAL:_ Sevdiğin beyin başı için sus! Bey'i bulodar gururuna dokunacağını bile medim. Nişanı ben sana kabul ettirdim onun da senin de telef olmanıza ben sebep olacağım. Düşündükçe vücudumun her zerresi bir kıvılcım kesiliyor. Biraz bana fırsat ver, biraz aklım başıma gelsin. Ben vallahi Bey'ini o köpeğe yedirmem. Şimdi giderim vururum. Zehirlerim. Konağı yakarım. Ne yaparsam yaparım. Yarın inşallah sizi kurtarırım... Gel! Rıdvan kapıyı çalıyor. Çabuk ol, bizi burada görürlerse Bey'i beş dakika ya-şatazlar. (Yüzüğü yerden alarak) Aman yüzüğü al. Az kaldı bir iz bırakacaktık ki... Marka : Anonim Yayıncılık Barkod : 9786051001852 Yazar : Namık Kemal Kapak Tasarımı : Ahmet Yanar Sayfa Sayısı : 160 Kağıt Cinsi : 2.Hamur En-Boy-Yükseklik : 13,50 X 21,00 Bu ürün AKINSOFT E-Ticaret Sistemleri tarafından listelenmiştir

***** Gülnihal (Namık Kemal) kitabını için satın alma linkleri:
Gülnihal (Namık Kemal) kitabını satın al

***** Gülnihal (Namık Kemal) indirme linkleri:
Gülnihal (Namık Kemal) kitabını PDF İndir
Gülnihal (Namık Kemal) kitabını ePub İndir
Gülnihal (Namık Kemal) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gülnihal (Namık Kemal) kitabını ele aldık. Gülnihal (Namık Kemal) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gülnihal (Namık Kemal) kitabının yazarı, Gülnihal (Namık Kemal) kitabının fiyatı ve Gülnihal (Namık Kemal) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gülnihal (Namık Kemal) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gülnihal (Namık Kemal) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gülnihal (Namık Kemal) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gülnihal (Namık Kemal) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU