-->

Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Eleonora, Abdüssamed, Ahmer, Anas.« ,,, , diğerleri... Farklı kültürlerden de gelseler hepsi ona hayrandı.Kahramanlıkları nesilden nesile anlatılan Koçyİğit Seyit Battal Gazi'nin giriştiği destansı mücadelenin romanı...Anadolu'nun bağrından Kız Kulesi'ne uzanan sürükleyici bir maceraya hazır mısınız?Battal'ın destanını Ahmet Yılmaz Boyunağa'nın kaleminden okurken, "Telefonuma mesaj gelmesin!", "Kimse beni rahatsız etmesin!" diyeceksiniz. Marka : Genç Timaş Barkod : 9786051144092 Yazar : Ahmet Yılmaz Boyunağa Kapak Tasarımı : Şakir Çolak Sayfa Sayısı : 208 Kağıt Cinsi : 2.Hamur En-Boy-Yükseklik : 13,50 X 19,50 Bu ürün AKINSOFT E-Ticaret Sistemleri tarafından listelenmiştir

***** Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını için satın alma linkleri:
Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını satın al

***** Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) indirme linkleri:
Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını PDF İndir
Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını ePub İndir
Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını ele aldık. Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabının yazarı, Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabının fiyatı ve Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Koçyiğit (Ahmet Yılmaz Boyunağa) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU