-->

İlmin, Hayatın Bencesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İlmin, Hayatın Bencesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İlmin, Hayatın Bencesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İlmin, Hayatın Bencesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Edebiyat ve gazetecilik tecrübesinin yanı sıra ilmiyle de öne çıkmış bir profili olan İzmirli Bıçakçızade İsmail Hakkı, cumhuriyetin ilan edildiği günlerde yayınladığı bu eserinde din, eğitim, aile, siyaset ve felsefe hakkındaki görüşlerini kısa cümleler hâlinde aktarmıştır. Müellifin sosyal hayattan politikaya, dönemin anahtar kelimelerine dair görüşlerini de toplayan hikmetli aforizmalar çok sayıda başlık altında sıralanmış ve okur için hazmı kolay biçimde sunulmuştur. "İsmail Hakkı, medreseden sadece geçmiş değildi; o âlemde kültür diye ne toplanabilirse onu aldıktan sonra kendisine göre fakat yalnız doğuya dönük bir idrak ufkunu son haddi derecesinde genişletmişti." -Halid Ziya Uşaklıgil

***** İlmin, Hayatın Bencesi kitabını için satın alma linkleri:
İlmin, Hayatın Bencesi kitabını satın al

***** İlmin, Hayatın Bencesi indirme linkleri:
İlmin, Hayatın Bencesi kitabını PDF İndir
İlmin, Hayatın Bencesi kitabını ePub İndir
İlmin, Hayatın Bencesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İlmin, Hayatın Bencesi kitabını ele aldık. İlmin, Hayatın Bencesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İlmin, Hayatın Bencesi kitabının yazarı, İlmin, Hayatın Bencesi kitabının fiyatı ve İlmin, Hayatın Bencesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İlmin, Hayatın Bencesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İlmin, Hayatın Bencesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İlmin, Hayatın Bencesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İlmin, Hayatın Bencesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU