-->

İnsanlığımı Kaybedişim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İnsanlığımı Kaybedişim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İnsanlığımı Kaybedişim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İnsanlığımı Kaybedişim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Osamu Dazai’nin yaşamının son yıllarında kaleme aldığı ve otobiyografik özellikler de taşıyan İnsanlığımı Kaybedişim, aristokrat bir ailenin gelenek ve alışkanlıkları ile Batılı modern fikirlerin arasında kaldıkça yaşadığı topluma ve dünyaya yabancılaşan, karamsar bir ruhun romanı.   İnsanlığımı Kaybedişim’in daha ilk sayfasından itibaren anlatıcı-yazar, bu yabancılaşma ve karamsarlık duygusunu dokunaklı olmaktan uzak, son derece ironik bir üslupla aktarırken giderek insanlıktan ve kendisi olma halinden çıkmaya, “diskalifiye olmaya” başlar. Anlatıcı-yazarın şahsında asıl anlatılansa, savaş sonrası travmaların ve kökten değişimlerin allak bullak ettiği bir toplumun akıbetidir.   Modern Japon edebiyatının ve otobiyografik roman türünün köşe taşlarından biri olarak kabul gören İnsanlığımı Kaybedişim, Esmanur ve Esranur Yiğit’in Japonca aslından çevirisiyle...   Osamu Dazai, benim en sevdiğim yazarlardandır.  -Wong Kar-Wai

***** İnsanlığımı Kaybedişim kitabını için satın alma linkleri:
İnsanlığımı Kaybedişim kitabını satın al

***** İnsanlığımı Kaybedişim indirme linkleri:
İnsanlığımı Kaybedişim kitabını PDF İndir
İnsanlığımı Kaybedişim kitabını ePub İndir
İnsanlığımı Kaybedişim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İnsanlığımı Kaybedişim kitabını ele aldık. İnsanlığımı Kaybedişim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İnsanlığımı Kaybedişim kitabının yazarı, İnsanlığımı Kaybedişim kitabının fiyatı ve İnsanlığımı Kaybedişim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İnsanlığımı Kaybedişim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İnsanlığımı Kaybedişim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İnsanlığımı Kaybedişim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İnsanlığımı Kaybedişim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU