-->

Batan Güneş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Batan Güneş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Batan Güneş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Batan Güneş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Batan Güneş, “Doğan Güneşin Ülkesi” olarak bilinen Japonya’nın savaş sonrasına dair çarpıcı bir roman.   Hem yaşadıkları hem de yazdıklarıyla Japon edebiyatının en kendine has yazarlarından biri olan Osamu Dazai’nin intiharından bir sene önce kaleme aldığı Batan Güneş; varoluş, birey ve toplum çatışması gibi sorunları unutulmaz karakterleri üzerinden ele alıyor. Arka planda savaştan çıkmış, toplumsal düzeni, ekonomisi ve insanları altüst olmuş bir ülke; özelde ise dağılıp giden bir ailenin hüzünlü öyküsüdür anlatılan.   Daha önce Fransızcadan çevirisiyle yayımladığımız Batan Güneş bu sefer Bilge Çay’ın Japonca aslından çevirisiyle…  Bu kitapla Dazai, hep yaşayacak güzel bir şey bırakmıştır.  -Donald Barr

***** Batan Güneş kitabını için satın alma linkleri:
Batan Güneş kitabını satın al

***** Batan Güneş indirme linkleri:
Batan Güneş kitabını PDF İndir
Batan Güneş kitabını ePub İndir
Batan Güneş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Batan Güneş kitabını ele aldık. Batan Güneş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Batan Güneş kitabının yazarı, Batan Güneş kitabının fiyatı ve Batan Güneş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Batan Güneş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Batan Güneş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Batan Güneş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Batan Güneş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU