-->

Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kendisi Atinalı olmasına rağmen, Spartalılara ve onların geleneklerine büyük bir hayranlık duyan Ksenophon, Spartalıların Devleti eserinde, Lykourgos’u ve onun Sparta’da kurmuş olduğu sistemi anlatır ve hayranlığını dile getirir. Sparta’nın askerî başarısının tesadüf olmadığını, çocukluk dönemlerinden yaşlılık dönemlerine kadar tüm vatandaşların nasıl bir disiplinle eğitilmiş olduklarını aktararak vurgulamaya çalışır.   Atinalıların Devleti eseri ise Atina demokrasisinin genel bir çerçevesini çizmeye çalışır. Ksenophon’a atfedilmiş olmasına rağmen, üslubu bakımından başka bir yazar tarafından kaleme alınmış olduğu kabul edilir ve bu nedenle yazarın adı Pseudo-Ksenophon adıyla anılır. Yazar, eserin başında Atina’nın kurmuş olduğu yönetim sistemini eleştirir, ancak devamında bu sistemin iyi yönlerini anlatacağını aktarır.

***** Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını için satın alma linkleri:
Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını satın al

***** Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti indirme linkleri:
Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını PDF İndir
Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını ePub İndir
Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını ele aldık. Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabının yazarı, Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabının fiyatı ve Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Spartalıların Devleti & Atinalıların Devleti kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU