-->

İşitiyor musun Memet? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İşitiyor musun Memet? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İşitiyor musun Memet? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İşitiyor musun Memet? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Mehmet! Babasının şiirinde Memet. Çocukluk mektuplarında Mehmet Andaç. Bir ara Mehmet Andaç Borzecki. Sonra Mehmet Ran, arada bir yerde Mehmet Hikmet. Ölüm haberinde Nâzım Hikmet’in oğlu. Sıradan bir Mehmet olamayan, buna izin verilmeyen bir Mehmet. Kalbinin marazı da gözlerinin mavisi de babasından bir Mehmet. Kiminin haini, kiminin kahramanı, dünyaca ünlü şair babasının cesedi başında üzerine kapanıp ağlamasın diye büyükleri tarafından omuzlarından tutulan Mehmet. Ama en sonunda dünyaca ünlü şair babasının ölü yanağına kondurduğu öpücükten sonra hıçkırıklarla ağlayan bir Mehmet… Bu acıyı kimsenin yazmadığı, düşünmediği Mehmet! Resimlerine imza atmayan Mehmet. Şiirlerini yakan Mehmet. Mehmet, çok Mehmet. “İşitiyor musun Memet!”

***** İşitiyor musun Memet? kitabını için satın alma linkleri:
İşitiyor musun Memet? kitabını satın al

***** İşitiyor musun Memet? indirme linkleri:
İşitiyor musun Memet? kitabını PDF İndir
İşitiyor musun Memet? kitabını ePub İndir
İşitiyor musun Memet? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İşitiyor musun Memet? kitabını ele aldık. İşitiyor musun Memet? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İşitiyor musun Memet? kitabının yazarı, İşitiyor musun Memet? kitabının fiyatı ve İşitiyor musun Memet? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İşitiyor musun Memet? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İşitiyor musun Memet? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İşitiyor musun Memet? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İşitiyor musun Memet? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU