-->

Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Gaius Julius Sezar’ın askerî ve siyasi kariyerinde gösterdiği müthiş yükseliş aslında ne dünya ne de Roma tarihinde emsalsiz değildi; onu eşsiz yapan asıl unsur, sarsılmaz kararlılığıydı. Uzun yıllar siyasi rakiplerini daima rahatsız eden ama uzlaşılmaz derecede düşmanlık yaratmayan bir yol izlemeye özen gösterdi. Kariyeri ve hedefleri uğruna Sezar kadar ölçüsüzce risk alabilen, bu yüzden de sürekli kişisel yıkımın kıyısında gezen, bir tek aksilik sonucu perişan olabileceği mücadelelere girişmeyi gözünü kırpmadan kabul eden başka bir örnek daha yoktur. Sezar o büyük aksiliklerle karşılaşmamış, karşılaşacağına da inanmamıştır. Talihine ve kendi üstün özelliklerine öylesine inatla inanmıştır ki, aldığı müthiş riskler de ancak bunun birer yansıması olmuştur. “Ya hep ya hiç” ilkesiyle hareket etmiş, kazanacağından asla şüphe etmemiştir. Roma tarihinin en meşhur askeri ve politikacısı Gaius Julius Sezar dünya tarihinin adı en fazla bilinen ve hatta kavramlaşan ismi olmuştur. Martin Jehne’nin kaleme aldığı Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü, size Sezar’ın sonsuz rekabet ve hırsla dolu hayatını adeta bir roman tadında sürükleyici bir üslûpla sunuyor.

***** Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını için satın alma linkleri:
Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını satın al

***** Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü indirme linkleri:
Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını PDF İndir
Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını ePub İndir
Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını ele aldık. Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabının yazarı, Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabının fiyatı ve Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sezar: Bir Diktatörün Yükselişi ve Düşüşü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU