-->

Karadenizin Kıyıcığında Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Karadenizin Kıyıcığında kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Karadenizin Kıyıcığında kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Karadenizin Kıyıcığında kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Karadenizin Kıyıcığında, Rıfat Ilgaz ın öğretmenlik yaptığı Akçakoca kasabasını ve uzun süre bir arada yaşadığı Batı Karadeniz insanını anlatır. Geçimini fındık yetiştirerek sürdüren Kasaba halkı, bir yandan hırçın doğayla, diğer yandan yoksullukla başa çıkmaya çalışmaktadır. Sevgiler, dostluklar bu sıkıntıların gölgesinde yaşanır. Her türlü haksızlığa ve zorluğa rağmen insandan yana umutlarını kaybetmeyen, çalışkan bölge insanının dayanışması da bu topraklara özgüdür. Rıfat Ilgaz, Güllü ile Recep in engellerle boğuşan aşkı etrafında Karadeniz insanının onurlu var olma öyküsünü akıllara kazır. Karadenizin Kıyıcığında, Rıfat Ilgaz ın Yıldız Karayel romanıyla birlikte batıdan doğuya bir Karadeniz panoraması oluşturmaktadır. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Karadenizin Kıyıcığında kitabını için satın alma linkleri:
Karadenizin Kıyıcığında kitabını satın al

***** Karadenizin Kıyıcığında indirme linkleri:
Karadenizin Kıyıcığında kitabını PDF İndir
Karadenizin Kıyıcığında kitabını ePub İndir
Karadenizin Kıyıcığında kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Karadenizin Kıyıcığında kitabını ele aldık. Karadenizin Kıyıcığında kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Karadenizin Kıyıcığında kitabının yazarı, Karadenizin Kıyıcığında kitabının fiyatı ve Karadenizin Kıyıcığında yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Karadenizin Kıyıcığında kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Karadenizin Kıyıcığında kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Karadenizin Kıyıcığında kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Karadenizin Kıyıcığında kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU