-->

Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Vahşi Şenlik Ten Gallon 666 ya son derece heyecanla gelir. Elindeki afişten Albay Thornton un büyük gezici sirkinin, çiftliğe yakın bir yerde kurulacağını, sirkin programında bir katliam 'kahramanı' ‘Tüfek Mac Bannister ın da olduğunu öğrenirler. Çiftlikteki herkes bu eğlence fırsatına sevinirken Komançi sevinçlerini kursaklarında bırakır. Onlara herkesin nedenini bilmeden Komançi diyecekleri küçük bir kızın gerçek hikayesini anlatır: Beyaz yağmacıların elinden kurtulduktan sonra kızılderili ailesinde ne kadar mutlu olduğundan söz eder kızcağızın... Ama bir gün içinde 87 Kızılderili savaşçı katledilir: Katilleri Mac Bannister dır... Kayıp Derenin Altınları Red Dust ile Komançi Larami fuarı için atları hazırlamaktadır. Bu arada çiftlikte kalan iki genç kızılderili, Fırtınaateşi ile Yazseli kendi alanlarına dönmeyi reddettikleri için aranmaktadır. Öte yandan çiftlik işlerinde çalışmak konusunda da gönülsüzdürler. At hırsızlarının peşine düşen Longsdale in adamlarının yolu çiftliğe düşünce iki genç kızılderiliyi saklamak, yakalanmalarını engellemek gerekecektir... Red Dust Expres Bir tarafta Albay Lawrece la 'Midwest Bronco'su diğer tarafta milyarder Maximilian Dexter la 'Nightstar Road'u. Ortada da Serenity ye ilk ulaşacak demiryolu şirketinin kazanacağı iki milyon dolarlık bir servet. Albay bu iddiayı işçilerinin teriyle kazanmaya çalışırken, milyarderin aklında işini hızlandıracak başka fikirler vardır. 6 6 6 da tam Serenity yolunun üzerindedir... Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını için satın alma linkleri:
Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını satın al

***** Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) indirme linkleri:
Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını PDF İndir
Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını ePub İndir
Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını ele aldık. Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabının yazarı, Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabının fiyatı ve Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Komançi 5 (3 Albüm Birden,Ciltli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU